Het Nieuwe Rijden (HNR)

Het Nieuwe Rijden (Eco-drive) loont, ook voor uw bedrijf! Bij Het Nieuwe Rijden (Eco-drive) gaat het om relatief geringe aanpassingen van de rijstijl die veel opleveren. Het toepassen van enkele eenvoudige tips levert al direct een toename op in comfortabel rijden en veiligheid en een afname in brandstofverbruik. De uitgangspunten van Het Nieuwe Rijden zijn: vlot, veilig,comfortabel en energiebewust autorijden.

Maar Het Nieuwe Rijden is meer dan alleen rijstijl.Het richt zich op vier elementen: rijstijl, aankoopgedrag, bandenspanning en brandstofbesparende accessoires. Bij de trainingen Het Nieuwe Rijden staan een aantal zaken centraal: brandstofbesparing, anticiperende en defensieve rijstijl en veiligheid.

Uit praktijkresultaten blijkt dat het volgen van trainingen in Het Nieuwe Rijden bij wagenparken kan leiden tot een schadereductie van 30 tot 40%. Bovendien zijn besparingen tot 15% op de brandstofkosten te bereiken. Economisch gezien dus zéér aantrekkelijk.

Getuigschrift

Na een intensieve training ontvangen de deelnemers een getuigschrift van Nascholingchauffeur.com als bewijs van deelname. Ook krijgen ze het beoordelingsformulier waarop de prestaties van de praktijkritten staan vermeld. De beoordelingsformulieren worden eveneens teruggekoppeld naar het bedrijf in de vorm van een rapport. Op deze manier kan brandstofbesparing een vast onderdeel worden van de bedrijfsvoering met blijvende resultaten.

Cursusduur

Deze cursus duurt 1 dag. 

Vraag hier informatie aan