Ons cursusaanbod
Ontwikkelen & opleiden:

Ons cursusaanbod

Cursussen van Evolon

Wij verzorgen cursussen voor alle branches. Op basis van uw wensen stellen wij een passend programma samen. Deze kunt u volgen op uw eigen locatie of op een van onze opleidingslocaties.

Veiligheid en gezondheid

Op het gebied van veiligheid en gezondheid bieden wij verschillende trainingen aan. Denk daarbij aan veilig werken met heftruck/hoogwerker, maar ook aan BHV en preventiemedewerker.
Naar veiligheid en gezondheid
Veiligheid en gezondheid

Vaktechnische cursussen

In ons cursusaanbod hebben wij ook vaktechnische trainingen. Deze trainingen zijn met name gericht op de bouw, maar kunnen voor elk vakgebied geregeld worden.
Naar vaktechnische cursussen
Vaktechnische cursussen

Transport code 95 CVV

Evolon kan voor u een grote rol spelen om uw beroepschauffeurs te trainen zodat uw chauffeurs voldoende uren opbouwen zoals omschreven in de richtlijn vakbekwaamheid.Wij kunnen u de volgende trainingen aanbieden waarmee uw chauffeurs CCV uren opbouwen.
Bekijk de cursussen
Transport code 95 CVV

Communicatie en samenwerken

Op het gebied van communicatie en samenwerken hebben wij de volgende cursussen in ons programma.
Naar communicatie en samenwerken
Communicatie en samenwerken
Neem contact met ons op!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze cursussen? Neem dan telefonisch contact op met één van onze medewerkers om een afspraak te maken.

Intern transport

Evolon biedt diverse opleidingen aan op het gebied van intern transport. Denk daarbij aan veilig werken met een heftruck, reachtruck en EPT, maar ook hoogwerker, verreiker en rolsteiger cursussen.
Intern transport