Evolon maatwerk veiligheidstraining

Evolon maatwerk veiligheidstraining

Wij streven ernaar om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Het is belangrijk om te voorkomen dat collega's letsel oplopen tijdens hun werkzaamheden. Ze moeten zich bewust zijn van de gevaren op de werkplek. Wij zijn sinds een tijd actief bezig met het creƫren van veiligheidsbewustzijn en een veiligere werkomgeving voor iedereen. Als je op zoek bent naar een geschikte veiligheidstraining, specifiek op maat gemaakt voor jouw organisatie, dan zijn wij er om je hiermee te helpen.

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Wij beginnen bij het begin en dat is een afspraak bij de klant om de wensen en behoeften te bespreken. Het ene bedrijf is immers het andere niet en iedereen loopt tegen andere zaken omtrent veiligheid aan.

Nadat wij een goed beeld hebben gekregen gaan wij aan de slag met het samenstellen van een training. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen zijn: 

-       Werken met gereedschappen en machines

-       Werken met gevaarlijke stoffen

-       Fysieke belasting

-       Houding en gedrag

-       Orde en netheid

-       Werken op hoogte (trappen, ladders en steigers)

-       Risico’s herkennen en erkennen

-       Mindset/ bewustwording

-       PBM’s

-       Verplichtingen en rechten werknemer/werkgever

Als de maatwerktraining is samengesteld, dan zijn we klaar om te starten! De trainingen worden verzorgd door een veiligheidskundige en na afloop ontvangt elke deelnemer een certificaat van deelname.

 

Waarom zou ik voor deze training kiezen?

Ten eerste wil je dat er geen ongelukken gebeuren en jouw personeel veilig weer thuis komt na een dag werken. Wij zorgen ervoor dat zij zich bewust zijn van de gevaren en hier ook naar handelen. Hier hebben wij speciale techniek voor ontwikkeld om het bewustzijn te vergroten. Als werkgever ben je overigens ook verplicht om jouw personeel te voorzien van voldoende onderricht op het gebied van veiligheid en gezondheid.

De doelstelling moet zijn dat er geen ongelukken of incidenten plaatsvinden, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kun je als werkgever ook aantonen dat je veiligheid belangrijk vindt en hier het personeel in hebt getraind. 

 

Enthousiast geworden of vragen?

Schroom niet om ons te bellen of te mailen. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs of beantwoorden graag jouw vragen.